Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Lezing: NEN 1010 en de wet
Uitslag Feit of Fabel januari 2024
Creatieve oplossingen nodig bij netcongestie
De nieuwe Omgevingswetgeving
Quickscan

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - ‘Dat straalt vertrouwen uit naar onze klant’

‘Dat straalt vertrouwen uit naar onze klant’

Emile Poulain is engineer/calculator bij De Groot – Elektravon | High end installations. Voor een project van een farmaceutische opdrachtgever met een complex elektrotechnisch vraagstuk heeft hij Elektroraad ingeschakeld.

Het vraagstuk speelde zich af bij de hoofdaansluiting van de elektrotechnische installatie. Tussen twee transformatoren en de hoofdverdeelinrichting was veel onduidelijkheid over het aansluiten van de railkoker en de aarding. Elektroraad heeft advies gegeven voor de manier van aansluiting, toepassing van de juiste kerndoorsnede en de beveiligingstoestellen.

We vroegen Emile hoe hij de samenwerking heeft ervaren.

We hadden een onafhankelijke en ter zake kundige partij nodig die voor ons helderheid wist te creëren. Die partij vonden we in Elektroraad. Voor ons geen onbekende door de cursussen die Elektroraad voor ons verzorgt. Bij dit project waren meerdere partijen betrokken met elk een andere visie voor de juiste oplossing. De adviseur van Elektroraad was snel op locatie om het vraagstuk en de situatie te beoordelen. Vervolgens verscheen er een betrouwbaar en duidelijk adviesrapport. Dat gaf ons zekerheid en dát straalt vertrouwen uit naar onze klant. Het is een kostbaar product, maar dat is zeker het waard. Kortom een fijne samenwerking en een geslaagde missie.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.