Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Lezing: NEN 1010 en de wet
Uitslag Feit of Fabel januari 2024
Creatieve oplossingen nodig bij netcongestie
De nieuwe Omgevingswetgeving
Quickscan

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - De complexiteit van elektrotechniek

De complexiteit van elektrotechniek

De afgelopen jaren is de elektrotechniek complexer en uitdagender geworden. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om een verzwaring van de elektrische aansluiting te krijgen. Maar ook PV-installaties kunnen zorgen voor de nodige hoofdbrekers. Dit vraagt steeds vaker om creatieve oplossingen binnen de bestaande elektrische installatie. Bij die creatieve uitdaging kan Elektroraad je ondersteuning bieden.

Als zo’n soort uitdaging voorkomt binnen jouw organisatie, gaat een adviseur van Elektroraad graag met je in gesprek om te inventariseren wat je verwachting is. Daarna onderzoeken we hoe Elektroraad daar invulling aan kan geven. Na de inventarisatie gaan we voor je aan de slag.

We kijken naar en meten aan de bestaande elektrische installatie. We geven op basis van de voorgenomen verzwaring of uitbreiding een advies voor het aanpassen en optimaliseren van de elektrische installatie. Het advies wordt in een technisch rapport samengevat. Daarmee kunnen we jou en jouw klant zekerheid bieden met een creatieve en efficiënte oplossing.

Wil je meer weten over de technische ondersteuning die Elektroraad je kan bieden? Neem dan contact op met info@elektroraad.nl of bel naar 0318-631670.
 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.