Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Onze collega John van Schoonhoven aan het woord
Hogere harmonischen, maar dan toegankelijk
Uitslag Feit of Fabel september 2022
UPDATE: Webmodule ZZP; oplossing voor contracteren met NEN 3140?
Het Omgevingsloket voor gevolgklasse 1 projecten

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - De complexiteit van elektrotechniek

De complexiteit van elektrotechniek

De afgelopen jaren is de elektrotechniek complexer en uitdagender geworden. Het is bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om een verzwaring van de elektrische aansluiting te krijgen. Maar ook PV-installaties kunnen zorgen voor de nodige hoofdbrekers. Dit vraagt steeds vaker om creatieve oplossingen binnen de bestaande elektrische installatie. Bij die creatieve uitdaging kan Elektroraad je ondersteuning bieden.

Als zo’n soort uitdaging voorkomt binnen jouw organisatie, gaat een adviseur van Elektroraad graag met je in gesprek om te inventariseren wat je verwachting is. Daarna onderzoeken we hoe Elektroraad daar invulling aan kan geven. Na de inventarisatie gaan we voor je aan de slag.

We kijken naar en meten aan de bestaande elektrische installatie. We geven op basis van de voorgenomen verzwaring of uitbreiding een advies voor het aanpassen en optimaliseren van de elektrische installatie. Het advies wordt in een technisch rapport samengevat. Daarmee kunnen we jou en jouw klant zekerheid bieden met een creatieve en efficiënte oplossing.

Wil je meer weten over de technische ondersteuning die Elektroraad je kan bieden? Neem dan contact op met info@elektroraad.nl of bel naar 0318-631670.
 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.