Ontwerp

Update - De Wet Kwaliteitsborging komt er aan!
Battle of forms – strijd der voorwaarden!
Snap je een schema als je de symbolen begrijpt?
Corona? Thuiscursus van Elektroraad!
Meer verstand van verzekeren

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Doe jij precies wat er op tekening staat?

Doe jij precies wat er op tekening staat?

Zijn de tekeningen bij jullie wel eens anders dan de praktijk? Moet jij wel eens meedenken met de afdeling ontwerp? Of maak jij het zelfs wel eens helemaal anders dan op tekening staat en laat je de tekening later aanpassen aan jouw manier van monteren? Als jij één van deze vragen met ja beantwoord hebt dan snap je ook hoe belangrijk het is dat jij op de hoogte bent van de nieuwste NEN 1010. Kennis die je nodig hebt om het verschil te maken tussen uitvoeren en meedenken.

Vorig jaar is NEN 1010:2015 met veel bombarie gelanceerd. Dit nieuws is bij de meeste installateurs inmiddels wel geland. Veel bedrijven zijn nu aan het bekijken of werknemers zoals ontwerpers, tekenaars maar ook  monteurs bijgeschoold moeten worden om ze op de hoogte te brengen van de wijzigingen in NEN 1010. Dat is belangrijk omdat installaties die worden ontworpen na de bouwvak waarschijnlijk  al moeten voldoen aan de nieuwste versie. Nu raak jij als elektromonteur natuurlijk niet direct in de stress. Jij vraagt gewoon even op kantoor naar de mogelijkheden voor bijscholing.  

Speciaal voor monteurs heeft Elektroraad een cursus ontwikkeld. Een halve dag cursusstof met alleen die wijzigingen die belangrijk zijn voor jou op de bouw. Verteld door een docent uit de praktijk die je kunt bestoken met al jouw vragen over NEN 1010.

Je krijgt een prachtig cursusboek. Tijdens de cursus is het cursusboek de route om door de wijzigingen te wandelen zonder te verdwalen. Het boek is van jou dus na van loop van tijd kun je bij weggezakte kennis het boek nog even op schoot nemen en terug lezen wat voor jou belangrijk is.

Maak jij het verschil? Volg de cursus Nieuw in NEN 1010 voor monteurs bij Elektroraad.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.