Meest gestelde vragen met hun antwoord over de wijziging van onze inspectiecursus.
Uitslag Feit of Fabel november 2017
Inspecteren bij de klant onder NEN 3140 (II)
Even voorstellen: Onze nieuwe collega Erik de Groot
Evaluatieverslag lezing 'Risico-inschatting bij inspecties'

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad breidt uit

Elektroraad breidt uit

Elektroraad is aan het verbouwen! De eerste verdieping is op dit moment een complete bouwplaats. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe indeling. Wanden worden verwijderd/verplaatst om nieuwe ruimte te creëren. Deze ruimtes worden ingericht voor o.a. sfeervolle werkplekken voor onze medewerkers, archief en een kantine.

De huidige werkplekken op de begane grond van onze disciplines opleiding, expertise en ontwerp zullen na de verbouwing verhuizen naar de eerste verdieping. De ruimte die door deze verhuizing beschikbaar komt op de begane grond wordt ingericht als examenpracticum voor onze vernieuwde inspectiecursus.

De verbouwing wordt door Elektroraad Ontwerp begeleid. Het opstellen van tekeningen, berekeningen en planningen wordt door onze engineers gedaan. De begeleiding en beheersing van de uitvoering is optimaal doordat we continu op locatie zijn.  De uitstraling van de eerste verdieping zal volledig worden doorgetrokken zoals u van Elektroraad gewend bent. Stijlvol en warm.

Naar verwachting zijn eind november 2017 de werkzaamheden op de eerste verdieping afgerond en kunnen de ruimtes benut gaan worden.

Ik heb een vraag