Ontwerp

Elektroraad verwelkomt drie nieuwe collega's
Elektroraad op de landelijke televisie
Kennisochtend 'Overeenkomstgenerator'
Uitslag Feit of Fabel maart 2019
NEN 4010: een heel bruikbare norm

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad gaat op 4 december inspectiestelsel introduceren.

Elektroraad gaat op 4 december inspectiestelsel introduceren.

Elektroraad is druk bezig om een inspectiestelsel te ontwerpen. inspectiebedrijven die zich aan het stelsel houden, bereiken hiermee een kwaliteitsvoorsprong op de rest van de markt. Deelnemers aan het stelsel zullen worden opgenomen in een openbaar register.

Het stelsel en het register zullen worden gepresenteerd op de lezing die Elektroraad op 4 december organiseert. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar en de inschrijving is al begonnen.  Lees meer over de lezing op www.elektroraad.nl/events

Bijzonder aan de lezing is, dat hij primair gericht is op opdrachtgevers van inspecties. Zij zijn namelijk het slachtoffer van inspectiebedrijven die het kaf onder het koren vormen.
Voor opdrachtgevers is de lezing dan ook gratis. Vertegenwoordigers van inspectiebedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar dan tegen een geringe vergoeding. Maar als een inspectiebedrijf een opdrachtgever meeneemt, is de lezing voor beide partijen gratis toegankelijk.

Het stelsel en het register zijn een reactie van Elektroraad op de schokkende uitkomst van een onderzoek onder ruim tweehonderd technici die werkzaam zijn in de branche voor de inspectie van elektrische installaties.

Ik heb een vraag