Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Extra cursusdata voor Nieuw in NEN 1010
NEN 1010 of NEN 4010?
Drempelbedragen Europees aanbesteden bekend
Van tekenaar naar accountmanager, graag stellen wij je even voor aan…
Cursus over de nieuwe NEN 1010 is gestart

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad organiseert interessante lezing voor de inspectiemarkt

Elektroraad organiseert interessante lezing voor de inspectiemarkt

Uit een onderzoek blijkt dat inspecteurs nauwelijks in staat zijn om een eenduidig risico te verbinden aan gevonden gebreken in een elektrische installatie. Dat is slecht voor de klant want die kan er niet van op aan dat zijn inspecteur hem adequaat waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Soms waarschuwt een inspecteur voor een niet bestaand risico, en soms waarschuwt hij niet voor een wel bestaand risico. Het blijkt helaas weinig uit te maken of de inspecteur nu wel of niet gecertificeerd is.

Maar naast het kaf, is er natuurlijk ook koren. En om inspectiebedrijven te helpen om bij de beste inspectiebedrijven te horen, ontwikkelt Elektroraad een inspectiestelsel met tal van tools die hun kwaliteit van uitspraken sterk kunnen verbeteren.

Bovendien ontwikkelen we een openbaar (en dus gratis) register die opdrachtgevers op zeer eenvoudige wijze de mogelijkheid te geven om te zien hoe goed of slecht hun inspectiepartner het doen.

Het inspectiestelsel en het inspectieregister zullen worden toegelicht op een lezing die Elektroraad op 4 december organiseert. Meer informatie of aanmelden? Ga dan naar de volgende link: Elektroraad gaat inspectiestelsel introduceren.

 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.