Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Lezing: NEN 1010 en de wet
Uitslag Feit of Fabel januari 2024
Creatieve oplossingen nodig bij netcongestie
De nieuwe Omgevingswetgeving
Quickscan

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad treft voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

Elektroraad treft voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

Uw en onze gezondheid beschouwen we bij Elektroraad als buitengewoon waardevol. Daarom hebben wij besloten om forse maatregelen te nemen die zijn gericht op het voorkomen of het verminderen van de verspreiding van het coronavirus.

Uit respect voor u als onze klant, zullen we daarom alle persoonlijke contacten opschorten. Dat betekent in de praktijk dat reeds geplande evenementen (bijvoorbeeld vergaderingen, cursussen en examens) zullen worden opgeschort.

Bovendien zullen de werknemers van Elektroraad, bijna zonder uitzondering, thuis werken. Dat zal betekenen dat we mogelijk wat minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent.

Deze maatregelen zullen in elk geval tot eind maart duren. Uiteraard stellen we u ervan op de hoogte als deze maatregelen veranderen.

We bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie met zich meebrengt. Maar uw en onze gezondheid menen wij boven een commercieel of economisch belang te moeten stellen.

Wat betekent het bovenstaande voor u?

algemeen:

[ ]  U hebt een afspraak met een van medewerkers van Elektroraad. Die afspraak gaat niet door. U krijgt van ons bericht hoe en wanneer we de afspraak op een later tijdstip alsnog in gaan plannen. Denkt u bij een afspraak aan een vergadering, een werkbespreking of een bezoek van een accountmanager.

[ ]  U volgt een cursus bij Elektroraad. Alle cursusdagen van maart worden hierbij geannuleerd. Het maakt daarbij niet uit of de cursus bij ons op kantoor of bij u op de accommodatie wordt gehouden. De cursusdagen worden opnieuw ingepland als de situatie dat toelaat. U krijgt hiervan nader bericht.

[ ]  U bent uitgenodigd voor het afleggen van een (her)examen. Dit examen gaat niet door. U krijgt van ons een nieuwe oproep.

[ ]  Elektroraad ondersteunt u in een juridisch proces of bij een technisch onderzoek naar aanleiding van schade of letsel. In dat geval nemen wij persoonlijk contact met u op om te bespreken wat we kunnen doen om het maximale te doen om verspreiding van het virus te voorkomen.

[ ] Elektroraad ondersteunt u bij reken- of tekenwerk. Die activiteit zullen gewoon doorgaan. Wel zullen we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. Dat betekent bijvoorbeeld dat medewerkers van Elektroraad niet gedetacheerd zullen worden. De technici werken zoveel mogelijk verspreid ten opzichte van elkaar.

Met deze maatregelen nemen we onze verantwoordelijkheid bij de verspreiding van het coronavirus. Wij bieden u onze excuses aan en rekenen op uw begrip voor het geval u nadeel mocht ondervinden van onze maatregelen.

Uiteraard zijn wij graag bereid om u een persoonlijke toelichting te geven als u dat wenselijk vindt.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.