Ontwerp

Elektroraad verwelkomt drie nieuwe collega's
Elektroraad op de landelijke televisie
Kennisochtend 'Overeenkomstgenerator'
Uitslag Feit of Fabel maart 2019
NEN 4010: een heel bruikbare norm

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad verwelkomt drie nieuwe collega's

Elektroraad verwelkomt drie nieuwe collega's

Vandaag beginnen er maar liefst drie nieuwe medewerkers bij Elektroraad. Twee van hen zijn jurist. Die aanwas is nodig om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen van bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die een beroep doen op onze expertise.

Vaak gaat dat over de problemen die er zijn met het beperken van de aansprakelijkheid bij toepassing van NEN 3140. Ook voor ondersteuning bij de transitie van NEN 3140 naar NEN 1010 worden wij veel gevraagd.

Daarnaast is er een toegenomen vraag naar bijstand van een van de partijen ingeval van een conflict bij de contractvorming voor of de uitvoering van een project. Dat gaat dus zowel om juridische als technische ondersteuning.

Tot slot groeit www.inspectieregister.nl gestaag. En dat geldt natuurlijk ook voor de bijbehorende tools (beslismodel, overeenkomstgenerator, Elektroraad Risicoclassificatie (ERC) , ERC-premium en arbitrage). U moet ervan op aan kunnen dat die diensten zowel technisch als juridisch in orde zijn. En daar hebben we voldoende mensen voor nodig.

Daarom dus drie medewerkers erbij. Binnenkort stellen we hen aan u voor. Voor dit moment wens ik alle nieuwkomers heel veel succes toe!

Ik heb een vraag