Ontwerp

Snap je een schema als je de symbolen begrijpt?
Corona? Thuiscursus van Elektroraad!
Meer verstand van verzekeren
Uitslag Feit of Fabel januari 2020
Elektroraad ondersteunt Strukton Worksphere

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Even voorstellen: Onze nieuwe collega Lannie Ridder

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Lannie Ridder

Ik ben Lannie Ridder, 52 jaar oud, trotse dochter van een aannemer in restauratiewerken uit Amsterdam. Ik heb wel een relatie, maar geen kinderen. In mijn vrije tijd ben ik liefhebber van popmuziek en doe ik aan fitness en vrijwilligerswerk.

Van beroep ben ik jurist, gespecialiseerd in bouw- en aanbestedingsrecht. Nadat ik heb gewerkt bij achtereenvolgens de Koninklijke Luchtmacht, Stichting STABU (standaardbestek voor de woning- en utiliteitsbouw), ProRail en Dynniq (voorheen Imtech Traffic & Infra ofwel Nettenbouw) ben ik nu actief bij Elektroraad in de rol van juridisch adviseur.

Populair is onze dienstverlening waarbij wij de juridische documentatie van een NEN 3140-inspectie naar een NEN 1010-inspectie wijzigen. Zeker nadat Elektroraad een aantal artikelen omtrent dit onderwerp heeft geschreven en inspecteurs heeft gewezen op de juridische problematiek omtrent het verkeerd toepassen van een NEN 3140-inspectie, is de vraag naar deze service groot. De inspectiebedrijven hebben hun documentatie soms aardig op orde, maar vaak wordt teveel beloofd aan klanten en is de eigen aansprakelijkheid van inspecteurs in de documentatie slecht geregeld. Elektroraad kan dan helpen met goede standaard overeenkomsten. Daarnaast treedt Elektroraad op als begeleider bij discussies tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, zoals bij vraagstukken omtrent meerwerk of contractuele verplichtingen. Een heldere vastlegging van de afspraken en prestaties wordt steeds belangrijker!

Heeft u een concrete juridische vraag of heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw juridische documentatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Elektroraad. Het zo goed mogelijk adviseren in gewone mensentaal en het verder helpen van ‘onze’ branche is daarbij mijn streven en uitdaging.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.