Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Klant aan het woord
Onze collega John van Schoonhoven aan het woord
Hogere harmonischen, maar dan toegankelijk
Uitslag Feit of Fabel september 2022
UPDATE: Webmodule ZZP; oplossing voor contracteren met NEN 3140?

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Hogere harmonischen, maar dan toegankelijk

Hogere harmonischen, maar dan toegankelijk

Gebogen over een technisch probleem zegt één van de elektrotechnici: ‘maar eh, misschien ligt het wel aan de hogere harmonischen’. En dat heeft effect! Niet dat het probleem ineens lijkt te zijn opgelost; in tegendeel. Het wordt ineens heel stil. De andere elektrotechnici voelen zich ineens niet meer zo deskundig…

Herken je dit? Als dat zo is, heeft Elektroraad de oplossing: de ‘basiscursus hogere harmonischen’. Tijdens deze cursus leggen we uit wat hogere harmonischen precies zijn, hoe ze ontstaan, welke schade ze aanrichten en hoe je ervan af komt.

De cursusdag begint met een dagdeel theorie gevolgd door een praktijkmiddag. In die middag gaan we meten aan hogere harmonischen. We zoomen daarbij in op een aantal veel voorkomende misverstanden over bijvoorbeeld ledverlichting.

Tijdens de cursus leer je ook veel termen te gebruiken dat hoort bij het vakgebied. Daardoor ben je aan het eind van de cursusdag in staat om over hogere harmonischen te praten met specialisten. Je leert niet alleen de juiste vragen te stellen, maar ook leer je het antwoord van specialisten te begrijpen.

Omdat het fijn is om na de cursus een naslagwerk te hebben, ontvangen deelnemers een full color cursusboek waarin de essentie van het fenomeen op toegankelijke wijze wordt behandeld.

De cursus is gericht op mensen met een niveau 4 opleiding in de elektrotechniek.

Meer informatie over deze cursus vind je op: Basiscusus Hogere Harmonischen.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.