Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

NEN 4010, het geheime wapen voor de elektrotechnicus
Uitslag Feit of Fabel maart 2022
Vertraging in tijden van corona en oorlog
Klant aan het woord
Veel wijzigingen in NEN 1010

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Murat Elibol over de cursus 'Inspectie volgens NEN 1010'

Murat Elibol over de cursus 'Inspectie volgens NEN 1010'

Murat Elibol is onlangs geslaagd voor de cursus 'Inspectie volgens NEN 1010'. Een mooie prestatie. Hij vertelt ons wat zijn verwachtingen waren en hoe hij de cursus heeft ervaren.

Wat was jouw verwachting van deze cursus?
Mijn verwachting van de cursus was om meer te weten te komen over inspecties op grond van NEN 1010. Op dit moment ben ik werkzaam in de uitvoering maar ik wil graag in de toekomst inspecties gaan uitvoeren. Daarom heb ik gekozen voor de cursus ‘Inspectie volgens NEN 1010’.

In hoeverre heeft de cursus voldaan aan jouw verwachtingen?
De cursus voldeed helemaal aan de verwachting, ik ben een hele ervaring rijker. De inspectiewereld was helemaal nieuw voor mij. Het gebruik maken van bijvoorbeeld een meetinstrument en bepaalde termen waren ook helemaal nieuw.

Wat is het belangrijkste dat je van deze cursus geleerd hebt?
Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om op een andere manier naar een elektrische installatie te kijken. Als monteur kijk je vooral naar de snelle en makkelijke weg. Uit het oog van een inspecteur kijk je juist naar de veiligheid.

Waarom zou je andere/collega’s deze cursus aanraden?
Het is een pittige cursus, je krijgt bij Elektroraad niet zomaar je certificaat. En dat zorgt ervoor dat je ook écht wat leert. Het is een haalbare cursus, als je goed je best doet. Ik ben met deze cursus meer te weten gekomen dan bij  een soortgelijke cursus elders. Daarom zou ik deze cursus zeker aanraden.

Welke cursus van Elektroraad lijkt jou verder nog interessant en waarom?
Ik heb mijzelf nog niet verdiept in andere cursussen. Maar als ik weer een cursus zou startten kies ik zeker voor Elektroraad.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.