Ontwerp

Coronaprotocol

Vanaf 16 maart ontvangt Elektroraad weer klanten op veilige en gepaste afstand. Klik hier voor meer informatie over ons coronaprotocol.

Herhalingscursus voor de werk-en installatieverantwoordelijke
De methodiek van BRL 6000-01, 02 en 03
Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad
Uitgelicht: de internetcursus ‘Beheer met beleid’
Ontwerpwerkzaamheden

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Nationale Praktijk Richtlijn (NPR) 8092

Nationale Praktijk Richtlijn (NPR) 8092

Begin vorig jaar heeft Elektroraad Expertise commentaar geleverd op de NPR 8092. Dit is het concept voor een opleverdossier, dat met de Wet op de Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) verplicht zal worden.

Er is heel veel commentaar op het opleverdossier geleverd vanuit de markt. Daarom is afgelopen zomer ook een pilot georganiseerd, waarbij de NPR is getest in de praktijk. De vraag was in hoeverre het doenlijk is om alle gevraagde informatie te leveren zonder de bouw te veel te belasten. De uitkomsten worden nu verwerkt in het document, waarbij vooral veel zal worden geschrapt. Dat klinkt als een goede ontwikkeling!

NPR zal in het eerste kwartaal van dit jaar worden gepubliceerd. Elektroraad houdt u op de hoogte van de betekenis voor uw praktijk. Voor meer informatie over de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, zie onze blog op www.elektroraad-expertise.nl.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.