Ontwerp

Overeenkomstgenerator: Je doet hetzelfde, je regelt het alleen beter.
Interview met Huub Voncken over de cursus Leren van fouten voor elektrotechnici
Update: Pilot webmodule ZZP - oplossing voor contracteren van inspecties?
Uitslag Feit of Fabel september 2020
De methodiek van BRL 6000-01, 02 en 03

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Nieuwe online cursus: ‘Beheer met beleid'

Nieuwe online cursus: ‘Beheer met beleid'

Deze nieuwe online cursus van Elektroraad geeft opdrachtgevers veel meer inzicht in het gebruik van normen door elektrotechnici. De cursus is gericht op gebouwbeheerders die namens een eigenaar, gebruiker of werkgever, opdrachten verlenen aan professionals voor het uitvoeren van onderhoud van of inspecties aan elektrische installaties.
Voor het volgen van de cursus hoef je geen elektrotechnische of juridische voorkennis te hebben. Daarom is de cursus voor een breed publiek toegankelijk.

Zo leert de opdrachtgever wanneer hij het beste NEN 1010, NEN 3140 of NEN 2767 toe kan laten passen. Een verkeerde keuze kan hem veel geld kosten en zijn rechtspositie sterk aantasten.
De cursus leert de opdrachtgever om tot een beleid te komen dat kan worden ingebracht in de opdrachtverstrekking. Doel van het beleid is om de belangen van de opdrachtgever beter te dienen. De cursus leert met name om de rechtspositie van de opdrachtgever te verbeteren.

De eerste cursisten laten zich positief uit over de cursus. Dat is een geweldig resultaat want de cursus is nog maar net op de markt. Een bijzonder onderdeel van deze cursus is het online vragenuur. Die sessie wordt door de docent en een jurist van Elektroraad geleid.

Hoewel de cursus is geschreven voor opdrachtgevers, zien we nu al dat ook elektrotechnici zich aanmelden voor de cursus. De reden daarvan blijkt vooral commercieel te zijn. Als je weet welk beleid je opdrachtgever gaat voeren, kun je daar je diensten op aanpassen.

Meer informatie of aanmelden kan via de volgende link: Beheer met beleid.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.