Ontwerp

Corona? Thuiscursus van Elektroraad!
Meer verstand van verzekeren
Uitslag Feit of Fabel januari 2020
Elektroraad ondersteunt Strukton Worksphere
Even voorstellen: Onze nieuwe collega Pascal van Bruggen

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Zou technisch docent misschien iets voor jou zijn? Lees even dit artikel en oordeel zelf of je aan het profiel voldoet. 

Herken jij jezelf hierin?

Het lijkt je leuk om informatie over te dragen aan anderen. Je hebt daar ook het geduld voor.

Je hebt een natuurlijk charisma dus de cursisten lopen niet zomaar over je heen. Dat betekent overigens niet dat je alleen met harde hand de orde kan bewaren. Het gaat bij jou eenvoudigweg vanzelf. Als jij iets vertelt, luisteren mensen ‘gewoon’ naar je.

Heel belangrijk is dat je een meer dan gemiddeld empathisch vermogen hebt. En omdat je je zo goed in andere kunt verplaatsen, begrijp je ook meteen hoe je iemand iets het beste uit kan leggen.

Je opleiding en ervaring

Misschien klinkt het wat vreemd, maar je vooropleiding is niet zo van belang. Elektroraad geeft les in de elektrotechniek, dus het is mooi als je toevallig ook in dat vak zit. Maar het moet niet.

Je hebt een hoger werk- en denkniveau. Je hoeft geen hbo-opleiding of universitaire opleiding te hebben afgerond. Maar je hebt dat denkniveau in elk geval wel. Je bent dus slim, analytisch en je kunt je gedachten zonder moeite onder woorden brengen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Maar als je dat wel hebt, vinden we dat natuurlijk een voordeel.

Hoe dan ook, je hebt een heel brede interesse en je schrikt er niet voor terug om bij Elektroraad een stevige interne opleiding te doorlopen.

Zo zie je eruit

Man, vrouw, afkomst, religie en huidskleur, het maakt ons niet uit. Als je maar representatief bent en over een zeer goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in het Nederlands beschikt.

Je leeftijd is ook niet zo belangrijk maar toch kun je te jong of te oud zijn. Er is namelijk enige samenhang tussen leeftijd en ‘inbreng’. Als je bijvoorbeeld al bijna toe bent aan je pensioen, en je hebt geen enkele ervaring in de elektrotechniek en je hebt ook nog nooit voor de klas gestaan, is dat geen wondercombinatie.

Als je juiste erg jong bent moet je waarschijnlijk nog eerst wat ervaring opdoen. En voor die ervaring kun je ook bij Elektroraad terecht, maar dan natuurlijk niet meteen voor de klas.

Hier woon je

Elektroraad is gevestigd in Ede en het wel zo praktisch als je in de buurt woont of wilt gaan wonen. Laten we zeggen dat je normaalgesproken niet meer dan ongeveer een half uur hoeft te rijden om op de zaak te komen.

Lijkt het je wat?

Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar info@elektroraad.nl t.a.v. Peter Treffers.

 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.