Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Quickscan
Netcongestie en de mogelijke gevolgen voor uw project
Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’
Uitslag Feit of Fabel december 2023
WKB – wie schakelt de kwaliteitsborger in?

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’

Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’

Verder met NEN 4010 speelt goed in op de behoefte aan begrijpelijke informatie over normen met betrekking tot elektrische installaties.
Inmiddels hebben de eerste cursisten examen gedaan voor deze nieuwe cursus. Interessant is dat de kandidaten die Verder met NEN 4010 hebben gevolgd, beter scoren op vergelijkbare examenvragen dan de cursisten die de cursus Verder met NEN 1010 hebben gevolgd.
Het feit dat deelnemers betere resultaten behalen en minder fouten maken bij de toepassing van NEN 4010 in vergelijking met NEN 1010, geeft aan dat deze nieuwe norm als toegankelijker wordt ervaren.

Het aanbieden van zowel 'Verder met NEN 1010' als 'Verder met NEN 4010' geeft deelnemers de mogelijkheid om een cursus te kiezen die het beste past bij hun behoeften en projecten. De overstap naar NEN 4010 lijkt succesvol te zijn geweest voor diegenen die een meer begrijpelijke benadering van de norm wensen.

Voor geïnteresseerde deelnemers is het handig te weten dat er op 7 februari een nieuwe cyclus van de cursus 'Verder met NEN 4010' start, met nog enkele beschikbare plaatsen.
Voor meer informatie of aanmelding wordt verwezen naar deze link.

De cursus lijkt een waardevolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kennis en toepassing van normen in onze branche, en het succes ervan laat zien dat er een groeiende vraag is naar meer toegankelijke informatie.

 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.