Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

NEN 4010, het geheime wapen voor de elektrotechnicus
Uitslag Feit of Fabel maart 2022
Vertraging in tijden van corona en oorlog
Klant aan het woord
Veel wijzigingen in NEN 1010

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad

Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad

De docenten van Elektroraad schrijven al ons cursusmateriaal zelf. Daar besteden we veel aandacht aan want we willen elke cursus zo goed mogelijk maken. Ook aan compositie van de dag zelf, besteden we veel zorg. Maar ja, wat heb je er aan als je vooral zèlf tevreden bent over de cursussen. Het zijn het toch onze klanten die de cursus moeten willen doen.

Dat vinden we zo belangrijk dat we daar heel transparant over willen zijn. Daarom vind je op https://elektroraad.nl/opleidingen niet alleen een beschrijving van de cursussen. We geven elke cursist de kans om alles te schrijven wat hij of zij over de cursus kwijt wil. Daarbij passen we geen enkele vorm van censuur toe. Er staan dus ook dingen in die de cursisten voor verbetering vatbaar vinden. En zo hoort het ook! We doen ons best, en toch kan het nog altijd beter.

De cursistenwaardering wordt uitgedrukt in maximaal vijf sterren. Als je op de sterren klikt, zie je alle recensies die over de betreffende cursussen zijn gegeven. En juist omdat we alle recensies plaatsen, zijn we heel trots op de bijzonder hoge gemiddelde score van het leeuwendeel van onze cursussen.

Soms moet het gewoon even gezegd worden: wat een geweldig signaal van onze cursisten! Daar putten wij continu motivatie uit om het zo goed mogelijk te blijven doen. Hartelijk dank voor jouw inbreng!

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.