Ontwerp

Coronaprotocol

Vanaf 16 maart ontvangt Elektroraad weer klanten op veilige en gepaste afstand. Klik hier voor meer informatie over ons coronaprotocol.

Herhalingscursus voor de werk-en installatieverantwoordelijke
De methodiek van BRL 6000-01, 02 en 03
Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad
Uitgelicht: de internetcursus ‘Beheer met beleid’
Ontwerpwerkzaamheden

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad

Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad

De docenten van Elektroraad schrijven al ons cursusmateriaal zelf. Daar besteden we veel aandacht aan want we willen elke cursus zo goed mogelijk maken. Ook aan compositie van de dag zelf, besteden we veel zorg. Maar ja, wat heb je er aan als je vooral zèlf tevreden bent over de cursussen. Het zijn het toch onze klanten die de cursus moeten willen doen.

Dat vinden we zo belangrijk dat we daar heel transparant over willen zijn. Daarom vind je op https://elektroraad.nl/opleidingen niet alleen een beschrijving van de cursussen. We geven elke cursist de kans om alles te schrijven wat hij of zij over de cursus kwijt wil. Daarbij passen we geen enkele vorm van censuur toe. Er staan dus ook dingen in die de cursisten voor verbetering vatbaar vinden. En zo hoort het ook! We doen ons best, en toch kan het nog altijd beter.

De cursistenwaardering wordt uitgedrukt in maximaal vijf sterren. Als je op de sterren klikt, zie je alle recensies die over de betreffende cursussen zijn gegeven. En juist omdat we alle recensies plaatsen, zijn we heel trots op de bijzonder hoge gemiddelde score van het leeuwendeel van onze cursussen.

Soms moet het gewoon even gezegd worden: wat een geweldig signaal van onze cursisten! Daar putten wij continu motivatie uit om het zo goed mogelijk te blijven doen. Hartelijk dank voor jouw inbreng!

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.