Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Veel wijzigingen in NEN 1010
Onze cursus ‘Verder met NEN 1010’ wordt aangepast op NEN 1010:2020
Elektroraad doet onderzoek naar kwaliteitsborging
Koenraad Bouwman, Engineer elektrotechniek bij Elektroraad
Uitslag Feit of Fabel januari 2022

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Van tekenaar naar accountmanager, graag stellen wij je even voor aan…

Van tekenaar naar accountmanager, graag stellen wij je even voor aan…

Elektroraad heeft een nieuwe accountmanager. Voor ons is zij geen nieuw gezicht en voor veel klanten van onze Ontwerp afdeling is zij ook geen onbekende.

Graag stellen wij je voor aan Simone Kroon – Schreuders, onze nieuwe accountmanager. Je kan bij haar terecht voor al je vragen over Opleidingen, Ontwerp en Expertise.

Vijf jaar geleden ben ik bij Elektroraad begonnen als ‘leek’ in de elektrotechniek. Ik werd opgeleid tot tekenaar/ontwerper en volgde daarvoor alle nodige cursussen bij Elektroraad. Vanuit deze functie kreeg ik de kans om mij commercieel verder te ontwikkelen en werd ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie op de afdeling Ontwerp.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en start ik als accountmanager van Elektroraad. Ik kijk er enorm naar uit om onze klanten te kunnen ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken en om ervoor te zorgen dat de verwachting van de klant wordt overtroffen.

Heb je op dit moment vragen voor of over Ontwerp, Opleidingen of Expertise? Neem dan gerust contact op met Simone. Dat kan via 0318-631 670 óf via simone.schreuders@elektroraad.nl.

 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.