Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Lezing: NEN 1010 en de wet
Uitslag Feit of Fabel januari 2024
Creatieve oplossingen nodig bij netcongestie
De nieuwe Omgevingswetgeving
Quickscan

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Zonder werkzorgen op vakantie? Stel je vraag aan Elektroraad Ontwerp

Zonder werkzorgen op vakantie? Stel je vraag aan Elektroraad Ontwerp

Om zonder werkzorgen op vakantie te kunnen gaan, kan je Elektroraad Ontwerp inschakelen voor technische ondersteuning bij uiteenlopende elektrotechnische uitdagingen. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het maken van een kabelberekening, selectiviteitsonderzoek of het geven van elektrotechnisch advies.

We vinden het belangrijk om jouw vraag te beantwoorden met een duidelijke onderbouwing. En om dat te kunnen doen hebben we natuurlijk informatie nodig over de elektrische installatie. Als de informatie niet compleet is, is dat geen probleem. Dan kunnen we je helpen met het verzamelen van de benodigde informatie.

Zodra de benodigde informatie bij ons bekend is, kunnen we voor je aan de slag. De uitgangspunten en kaders worden bepaald en we brengen onze acties in beeld om te controleren of we aan je verwachtingen voldoen. Afhankelijk van de vraag wordt het antwoord in een technisch rapport samengevat. Daardoor kunnen we jou en jouw klant zekerheid bieden met het juiste antwoord of oplossing.

Wil je meer weten over de technische ondersteuning die Elektroraad je kan bieden? Neem dan contact op met info@elektroraad.nl of bel naar 0318-631670.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.