Ontwerp

Update - De Wet Kwaliteitsborging komt er aan!
Battle of forms – strijd der voorwaarden!
Snap je een schema als je de symbolen begrijpt?
Corona? Thuiscursus van Elektroraad!
Meer verstand van verzekeren

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Docent bij Elektroraad worden?

Docent bij Elektroraad worden?

Nederland beschikt over veel goede technici. Een deel daarvan zou zelfs een goede docent zijn.

Vreemd is dat veel technici wel zouden willen lesgeven maar ‘zomaar’ aannemen dat ze daar niet voor geschikt zijn. En dat is heel jammer want misschien schuilt er wel een goede docent in hen.

Wil jij weten of je geschikt zou zijn om dit mooie vak bij Elektroraad uit te voeren? Lees dan even dit artikel en oordeel zelf of je aan het profiel voldoet. Als dat zo is, nodigen we je graag uit voor onze informele informatiemiddag op vrijdag 31 augustus.

 

Herken je jezelf hierin?

Het is je passie om informatie over te dragen aan anderen. Je hebt daar ook het geduld voor. Heel belangrijk is dat je een meer dan gemiddeld empathisch vermogen hebt. En omdat je je zo goed in andere kunt verplaatsen, begrijp je ook meteen hoe je iemand iets het beste uit kan leggen.

Je hebt ook een natuurlijk charisma dus de cursisten lopen niet zomaar over je heen. Daar hoef jij eigenlijk niets voor te doen want het gaat bij jou eenvoudigweg vanzelf. Als jij iets uitlegt, luisteren mensen ‘gewoon’ naar je.

 

Je opleiding en ervaring

Elektroraad geeft les in de elektrotechniek, dus het is logisch dat je een opleiding in de elektrotechniek hebt gehad. Als je ervaring hebt met lesgeven is dat een pré, maar wat ons betreft ben je ook zonder ervaring van harte welkom.

Je hebt een hoger werk- en denkniveau. Je hoeft geen hbo-opleiding of universitaire opleiding te hebben afgerond. Maar je hebt dat denkniveau in elk geval wel. Je bent dus slim, analytisch en je kunt je gedachten zonder moeite en heel goed onder woorden brengen.

Je hebt een brede interesse en je schrikt er niet voor terug om bij Elektroraad een stevige interne opleiding te doorlopen.

 

Zo zie je eruit

Je bent man of vrouw, dat maakt ons niet uit als je maar representatief bent. Je afkomst en huidskleur doet er uiteraard ook niet toe, zolang je maar over een zeer goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in het Nederlands beschikt.

Je leeftijd is ook niet zo belangrijk maar we vinden het wel fijn als we de grote hoeveelheid energie die we in je willen steken nog minimaal een jaar of tien door kan geven.

 

Hier woon je

Je woont in de buurt van Ede, of je wilt daar gaan wonen. Laten we zeggen dat je normaal gesproken niet meer dan ongeveer een half uur hoeft te rijden om op de zaak te komen.

Kom naar de informatiemiddag

Voldoe je aan de eigenschappen die hiervoor beschreven zijn? Kom dan eens langs op onze informele informatiebijeenkomst. Wij vertellen je dan wat over onze manier van werken en over het opleidingstraject voor docenten in ons bedrijf.

Uiteraard verplicht het je tot niets. Het is geen sollicitatie of zo iets. Je wilt alleen even weten of het iets voor jou zou zijn. Dat begrijpen wij heel goed, en daar is de middag ook op afgestemd. Je hoeft je komst dan ook niet aan te kondigen. Val gewoon binnen op vrijdag 31 augustus. Om 15:00 uur trappen we af met meer informatie over onze zoektocht en een rondleiding in ons pand.

Als je liever op een andere dag komt, is dat ook mogelijk. Maar dan moet je wel even een afspraak maken met Peter Treffers van Elektroraad.

Je bent van harte welkom!

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.