Ontwerp

Update - De Wet Kwaliteitsborging komt er aan!
Battle of forms – strijd der voorwaarden!
Snap je een schema als je de symbolen begrijpt?
Corona? Thuiscursus van Elektroraad!
Meer verstand van verzekeren

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Even voorstellen: Nieuwe collega's Kars van Houten en Sven van den Bergh

Even voorstellen: Nieuwe collega's Kars van Houten en Sven van den Bergh

Kars van Houten

Per 1 januari 2017 ben ik de nieuwe werknemer van Elektroraad. In het kader van deze aanstelling wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Kars van Houten en ik zal als jurist onderdeel gaan uitmaken van Elektroraad Expertise. Ik ben opgeleid als jurist aan de Rijksuniversiteit Groningen maar heb ook een commerciële economische achtergrond. Een van de speerpunten van mijn genoten opleiding Recht en ICT was kennisoverdracht, iets wat mij persoonlijk altijd is blijven boeien.

Kennisoverdracht omvat niet alleen het omgaan met kennis en de interne kennisuitwisseling binnen je organisatie, maar ook de organisatie zo goed mogelijk inrichten zodat de overdracht van kennis naar externen/derden optimaal gerealiseerd kan worden. Wat Elektroraad zo uniek maakt, en voor mij de motivatie was om mijn sollicitatiebrief in te sturen, is haar hoge waardering voor kennis. Elektroraad is continu bezig met het ontwikkelingen, verrijken en evalueren van de kennis in de branche. Ik hoop daar met mijn juridische vaardigheden en kennis aan bij te kunnen dragen. Niet alleen met juridische antwoorden maar vooral juridische praktische oplossingen.

 

Sven van den Bergh

Mijn naam is Sven van den Bergh, ik ben 21 jaar en werkzaam op de afdeling Ontwerp van Elektroraad.  Een informeel berichtje op mijn Facebookpagina heeft mij in contact gebracht met Peter Treffers. Peter las mijn zoektocht naar een baan en nodigde mij uit een keer op sollicitatiegesprek te komen om wat meer over mezelf te vertellen en wat meer over Elektroraad te weten te komen.

De dag naar het sollicitatiegesprek toe wist ik niet wat ik moest verwachten, maar ik heb het over me heen laten komen en de kans gegrepen. Na het gesprek is mij duidelijk geworden dat ik een kans van Peter kreeg die je maar een keer in je leven krijgt. Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen in de elektrotechniek als ontwerper en alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Zo is mijn avontuur op 1 november 2016 bij Elektroraad begonnen. Ik ben meteen van start gegaan met de cursus ‘Verder met NEN1010’ en ontving dezelfde week ook mijn boeken voor de ‘Basiscursus Elektrotechniek’. En ben ik dus werkzaam op onze afdeling ontwerp, waar ik tot op heden van mijn collega’s alle kneepjes van het vak aan het leren ben. Nu, een paar maanden verder voel ik me steeds meer thuis bij Elektroraad .

Het is mijn ambitie om een volwaardig ontwerper te worden en mijn vaardigheden toe te kunnen passen om een goede bijdrage te leveren aan het team. Verder vind ik het belangrijk om mezelf constant te blijven ontwikkelen en ik ben er van overtuigd dat ik die kans bij Elektroraad krijg en hier op de juiste plek zit.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.